Kinderclubs

Kinderclubs

Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud, dan kun je meedoen met één van onze kinderclubs!

Ben je tussen de 4 en 7 jaar oud? Dan ben je welkom op de Woensdagmiddagclub, natuurlijk iedere woensdagmiddag tussen 15.00 en 16.30 uur.

Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud? Dan ben je welkom op de Dinsdagmiddagclub, natuurlijk iedere dinsdagmiddag tussen 15.45 en 17.15 uur.

In de schoolvakanties is er geen club. Vaak organiseren we in de schoolvakantie een andere activiteit. Kijk maar op onze facebookpagina, dan zie je wat we deze vakantie organiseren.

Wat doen we eigenlijk op de kinderclubs? Iedere week vertellen we een spannend verhaal uit de Bijbel en zingen we heel veel liedjes, soms met instrumenten en een dansje. Daarna gaan we aan de slag: knutselen, een speurtocht of een spel...iedere week staat er iets anders op het programma. Tussendoor is er ruimte genoeg om lekker bij te kletsen met je vrienden en de clubleiding. Kom maar snel een keer kijken en neem je vriendjes mee!

Alle clubs worden gehouden in ons clubpand aan de Carnisselaan 40.

Tienerclubs

Ben je tussen de 12 en 15 jaar oud, dan zou je dit weleens leuk kunnen vinden! Op dinsdagavond (iedere twee weken) ben je welkom op de tienermeidenclub van 18.45-20.10 uur. Hou de agenda op facebook in de gaten!

Lekker socializen, een zelfgeorganiseerde bijbelstudie, een film, gewoon even je hart luchten over iets waar je mee zit, af en toe de keuken in en soms een spontane actie om mensen die het nodig hebben eens flink in het zonnetje te zetten…we houden ervan bij Het Anker!

Voor de jongens is er club op vrijdagavond (iedere twee weken) dan ben je welkom van 19.30 - 21.00 uur.