Vacatures

Wij zijn op zoek naar jou!


Hieronder staan de vacatures die wij op dit moment beschikbaar hebben. Alle vacatures zijn op vrijwillige basis, tenzij anders vermeld. Stuur een e-mail naar info@hetankercharlois.nl voor meer informatie.


Enthousiaste clubleiders
Voor onze kinderclubs zijn we dringend op zoek naar nieuwe clubleiding We zoeken mensen die het leuk vinden om te vertellen of een creatieve verwerking voor te bereiden en te geven. We vragen enthousiasme om in de wereld van de kinderen te duiken en hen een fijne middag te geven.


Kampleiding voor het kinderkamp
Komende zomer gaan we op kamp met 45 kinderen. Vind jij het leuk om als leiding mee te gaan?


Medewerkers voor de Vakantie Bijbel Club
In de mei- en herfstvakantie organiseren wij een Vakantie Bijbel Club. We zijn op zoek naar vertellers, kokers, activiteitenbegeleiders, geluidsmensen, muziekmensen (niet persé professionele muzikanten) en toneelspelers.


Stagevacature
Ook studenten van verschillende opleidingen, zoals MBO MWD/SPH zijn meer dan welkom bij Het Anker!
Daarnaast zoeken we mensen die ons kunnen helpen met secretarieele klussen, financiele klussen (zoals fondsen aanvragen) of hand- en spandiensten tijdens allerlei activiteiten.


Neem voor meer informatie of interesse contact op met Eline Ditsele, de coördinator van Het Anker: info @ hetankercharlois.nl.